Grad Sunca Novosti

Zahvalnice stižu sa svih strana

I ove zime “Grad Sunca” domaćin je brojnim sportskim ekipama iz regiona, a ono što nas sve posebno raduje je što naši sportski prijatelji puni pozitivnih utisaka napuštaju naš sportsko-turistički kompleks.

Tako nam je od “RB” Golmanskog kampa uručena zahvalnica za izuzetno gostoprimstvo i odlične uslove za rad, dok se Škola fudbala “Young boys” oglasila putem društvenih mreža:

“Nakon provedenih šest dana u sportsko-rekreativnom centru “Grad Sunca”, naši dječaci i treneri okončali su ovogodišnje zimske pripreme. Ovim putem, još jednom se zahvljujemo sportskim prijateljima, ekipama ŠF “Alfa” i FK “Leostars” iz Trebinja, te FK “Ole” iz Beograda, koji su se odazvali našem pozivu za odigravanje prijateljskih utakmica. Veliko hvala zaposlenim sportsko-rekreativnog centra “Grad Sunce” na gostoprimstvu, a posebnu zahvalnost izražavamo našem sportskom prijatelju Davorinu Okiljeviću koji je u svakom trenutku bio na usluzi našoj ekipi i obezbijedio vrhunske uslove za treninge naših dječaka. Također, našim dječacima i trenerima želimo puno sreće i uspjeha u nastavku sezone.”

Ovim je “Grad Sunca” još jednom pokazao da se radi o izuzetnom domaćinu koji ne samo da pruža vrhunske sportske uslove, već se i trudi da svim gostima boravak u našem kompleksu ostane u nezaboravnom sjećanju.

“Grad sunca” se raduje nastavku saradnje sa sportskim timovima i školama, te obećava nezaboravno sportsko iskustvo u srcu sunčane destinacije.