Grad Sunca Novosti

Trebinje spremno za Sretenjske praznike

Turistička organizacija Grada Trebinja, zajedno s partnerima iz tog grada, i ove godine pokrenula je promotivnu akciju „Sretenje u Trebinju 2024.“. U ovoj akciji kreirano je niz pogodnosti prilikom korištenja turističkih usluga u Trebinju za sve goste koji u periodu Sretenjskih praznika (15.-18. februara) posjete taj grad.

Promotivnu akciju pokrenula je Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa poslovnim partnerima: Turističko-rekreativni kompleks „Grad sunca“, Turistička agencija „Lux Travel“, Muzej Hercegovine, JU „Bazeni“ Trebinje i Vinarija „Dabić“, sa ciljem da se svim gostima grada, a primarno stanovnicima Republike Srbije nizom pogodnosti ukaže posebna pažnja kako bi se motivisali da mini odmor u navedenom periodu provedu u Trebinju.

Za sve turiste koji u periodu 15.-18. februar 2024. godine posjete Trebinje biće organizovano i upriličeno: Popust od 20% na cijene ručka i večere (15.-18. februar u konobi „Etno selo“ i „Varoš čaršiji“) i zabava uz muziku uživo (17. februar „Varoš čaršija“) – Turističko-rekreativni kompleks „Grad sunca“, Besplatni turistički obilasci Trebinja u pratnji licenciranih turističkih vodiča – Turistička agencija „Lux Travel“: Gradska tura (15. februar) – Dučićeva ulica, Stari grad kastel, Muzej Hercegovine, Gradski park, Hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg, rijeka Trebišnjica, Perovića (Arslanagića) most
Vjerska tura (16. februar) – Manastir Hercegovačka Gračanica i Manastir Tvrdoš“ Miks tura (17. februar) – Grad sunca, Vinarija Dabić i Petropavlov manastir. Besplatan ulaz u Muzej Hercegovine za sve posjetioce (15. februar) – Muzej Hercegovine. Karte za korištenje usluga zatvorenog olimpijskog bazena (15.-17. februar) – JU „Bazeni Trebinje“. Degustacija hercegovačkih vina i rakije (17. februar) – Vinarija Dabić.

Sve detalje i dodatne informacije vezane za promotivnu akciju i prijave za besplatne turističke ture potencijalni gosti grada mogu dobiti u Turističkom info centru u Trebinju (Dučićeva bb. pored Platana), na broj telefona 00387/59 273-410 i na e-mail: gotrebinje@gotrebinje.com

ČEKAMO VAS NA JUGU REPUBLIKE SRPSKE U GRADU KOJI VOLITE !!!

DOBRO NAM DOŠLI !!!