Novosti RDT Swisslion

“Swisslion Takovo” dio “Karavana sreće” Fondacije “Novak Đoković”

Poslovni sistem “Swisslion Takovo” ove godine bio je dio “Karavana sreće”, čiji je organizator Fondacija “Novak Đoković” (Novak Djokovic Foundation).

Zajedno sa Fondacijom i ostalim partnerima, Poslovni sistem “Swisslion Takovo” omogućio je da novogodišnji i božićni praznici budu nezaboravni za preko 500 mališana u Banatu. Kroz ovu inicijativu Fondacije “Novak Đoković”, “Swisslion Takovo” potvrdio je svoj angažman u borbi za bolju budućnost mnogih zajednica.

-“Karavan sreće” je mnogo više od dodjele paketića i vožnje od grada do grada. To je put ka boljoj budućnosti za mnoge zajednice koje susrećemo. To su dječji osmijesi i praznična radost. Sa srcem ispunjenim ljubavlju i misijom da promijenimo svijet, “Karavan sreće” je simbol nesebičnosti i zajedničkog napora za stvaranje pozitivnih promjena. Naš “Karavan sreće” i ove godine obišao je jedan dio Srbije, podijelivši paketiće za 523 mališana u Banatu. “NDF” tim je na čelu sa našom nacionalnom direktorkom Majom Kremić, a uz podršku naših sponzora, uljepšao ove praznike i donio osmijehe na lica dječice čije su porodice primaoci socijalne pomoći”, naveli su u Fondaciji “Novak Đoković.

Ova Fondacija izrazila je zahvalnost svima koji su dio ove misije, među kojima i Poslovnom sistemu “Swisslion Takovo”, navodeći da ta podrška čini razliku u životima mnogih, donoseći svjetlost tamo gdje je najtamnije.