Novosti RDT Swisslion

“Swisslion” podržao i Narodnu kuhinjicu za bebe

KROZ PARTNERSKE ODNOSE SA FONDACIJOM “NOVAKA ĐOKOVIĆA” I AKTIVNO UČEŠĆE U HUMANITARNIM  INICIJATIVAMA, “SWISSLION TAKOVO” NASTAVLJA DA OSTAVLJA POZITIVAN UTICAJ NA DRUŠTVO I UNAPRJEĐUJE KVALITET ŽIVOTA NAJOSJETLJIVIJIH ČLANOVA ZAJEDNICE

Kompanija “Swisslion Takovo” nedavno je demonstrirala svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju kroz partnerstvo s Fondacijom “Novaka Đokovića”. Ova saradnja donijela je značajne koristi za zajednicu kroz donaciju paketića i hrane za bebe.

Pored toga, “Swisslion Takovo” je takođe podržao otvorenu Narodnu kuhinjicu za bebe Srbije, donirajući hranu za najmlađe članove zajednice. Ova inicijativa je od izuzetne važnosti jer pruža podršku roditeljima i porodicama koji se suočavaju sa ekonomskim izazovima, omogućavajući im da obezbjede zdravu hranu za svoje bebe.

Ove akcije ilustruju duboko ukorijenjenu posvećenost kompanije “Swisslion Takovo” prema društvenoj odgovornosti i podršci lokalnoj zajednici. Kroz partnerske odnose sa Fondacijom “Novaka Đokovića” i aktivno učešće u humanitarnim  inicijativama, “Swisslion Takovo” nastavlja da ostavlja pozitivan uticaj na društvo i unaprjeđuje kvalitet života najosjetljivijih članova zajednice. Ovaj primjer postavlja standarde za angažovanje kompanija u društveno odgovornim praksama i inspiriše druge da slijede slične putanje solidarosti i brige za zajednicu.