Grad Sunca Novosti RDT Swisslion

“Swisslion” na posebnom mjestu “Banaton festa” u Temišvaru

Kompanija “Swisslion Takovo” bila je učesnik prvog “Banaton festa” u Temišvaru – “Balkan Folk Pop Music Awards”, na kojem je predstavila vina Vinarije “Drašković”, kao i svoje turističke komplekse “Grad Sunca” iz Trebinja i hotel “Helveciju” iz Vršca.

Ovaj muzički spektakl održan je na centralnom trgu Temišvara. Promocija vina i turističke ponude Poslovnog sistema “Swisslion” bila je izuzetno posjećana, ali i prema ocjeni brojnih gostiju dodatno obogatila ovu manifestaciju.

Inače, “Banaton fest” okupio je oko 50.000 posjetilaca, koji su i pored kiše uživali u višečasovnom koncertu brojnih poznata imena sa estrade. Za sjajnu atmosferu bili su zaduženi, između ostalih, Narodni ansambal radio televizije Srbije pod upravom Siniše Vićentijevića, Jovan Mihaljica, Katarina Kovačevič, Čeda Marković, Ivan Gavrilović, Ruben Papian, Sergej Papian, Sanela Miloș, Rade Jorović, Pera Todorović, Snežana Sneki Babić, Neda Ukraden i Grupa „Magazin“ iz Splita.

Organizator festivala je jedini srpski radio u Rumuniji „Banat Link“ u partnerstvu sa kultrunim centrom grada Temišvara.