Grad Sunca Novosti

SVE SPREMNO ZA 4. “TURNIR PRIJATELJSTVA” U “GRADU SUNCA”: Neka pobjede fudbal i prijateljstvo

“Grad Sunca“ ovog vikenda biće u znaku mladosti i fudbala. Svečano otvaranje 4. “Turnira prijateljstva” Škole fudbala “Leostars”, koji će okupiti rekordan broj mladih fudbalera uzrasta od 2011. do 2015. godišta iz regiona, zakazano je za subotu, 16. marta, s početkom u 12 časova.

Posljednje pripreme uveliko su u toku, kažu u “Leostarsu”. Očekuje se dolazak preko 90 ekipa iz regiona, a glavni cilj organizatora je da se svi učesnici osjećaju dobrodošlo, kao kod svoje kuće, baš kao što je to bilo i prethodnih godina.

-Naša misija nije samo organizacija takmičenja, već i promocija vrijednosti poput prijateljstva i sportskog duha. Finalni susreti zakazani su za nedjelju od 17 časova, kada će biti poznati ovogodišnji šampioni. Međutim, želimo da istaknemo da su pravi pobjednici ovog turnira fudbal i prijateljstvo – istakao je predsjednik Škole fudbala “Leostars” Trebinje, Igor Joksimović.

U “Leostarsu” navode i da su svi dobrodošli da se pridruže ovoj sportskoj manifestaciji i podrže mlade talente iz regiona.