Grad Sunca Novosti

“Sunčana vrela” i “Snowlion” sladoled – savršena kombinacija za osvježenje

Aqua park „Sunčana vrela“, dio Turističkog kompleksa „Grad Sunca“ Trebinje, ove subote se pokazao kao idealno mjesto za bijeg od ljetnih vrućina. Uz rashlađujuće bazene i atraktivne vodene sadržaje, domaćini su priredili dodatno iznenađenje za svoje goste – besplatne sladolede „Snowlion“ kompanije „Swisslion Takovo“.

Ova osvježavajuća kombinacija bila je pun pogodak, posebno za mališane, koji su se radovali hladnom slatkom zadovoljstvu u rukama. Roditelji nisu krili zadovoljstvo što njihova djeca uživaju u sigurnom i zabavnom okruženju, dok su i sami iskoristili priliku za osvježenje i opuštanje.

„Grad Sunca“ još jednom je dokazao zašto je prepoznatljiv u regionu kao sjajna destinacija za odmor, zabavu i relaksaciju. Bogata ponuda sadržaja, među kojima se ističu moderni aqua park, wellness centar, sportski tereni i brojni ugostiteljski objekti, čini ovaj kompleks idealnim izborom za cijelu porodicu.

Prema riječima domaćina, cilj ove akcije bio je pružiti gostima nezaboravno iskustvo i učiniti njihov boravak još prijatnijim. Uz ovakve inicijative, „Grad Sunca“ potvrđuje svoj status vodeće turističke destinacije u regionu, privlačeći sve veći broj domaćih i stranih gostiju koji traže idealno mjesto za bijeg od svakodnevnice i ljetnih vrućina.