Grad Sunca Novosti

Štand „Grada Sunca“ na Sajmu turizma posjetio i Pižon

Prvog dana 45. Sajma turizma u Beogradu, štand „Grada Sunca“ i Turističke organizacije Trebinja imali su veliku posjećenost, a brojni gosti bili su oduševljeni onim što im je predstavljeno.

Među posjetiocima našeg štanda bio je i legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon, koji kaže da je prijatno iznenađen kako danas Trebinje izgleda, a posebno svim sadržajima „Grada Sunca“, gdje mu je nedavno sa omladincima Crvene zvezde boravio unuk na pripremama.

-Zaista fantastičan kompleks. Fudbalski tereni su sjajni. Unuk mi je nedavno bio na pripremama i tek sada vidim zašto je toliko oduševljen – istakao je Pižon.

Inače, Petrović kaže da je kao prvotimac Crvene zvezde često boravio u Trebinju na pripremama.

-Bila je to naša baza u onim vremenima. Trebinje znam dobro, a i sada volim otići jer me mnogo lijepih stvari veže za taj grad – dodao je Pižon.

Mnogo pozitivnih utisaka imali su i drugi posjetioci, a sa onima s kojima smo razgovarali na našem štandu vidljivo je da je „Grad Sunca“ postao prepoznatljiva destinacija u regionu kada je u pitanju turizam.

-Gledao sam emisije o ‘Gradu Sunca’ i imam želju da ga ovo ljeto posjetim. Čuo sam i od nekoliko prijatelja koji su već bili da je to nešto neviđeno na ovim prostorima i da planiraju ponovo da tamo provedu godišnji odmor – rekao nam je jedan od posjetilaca.