Grad Sunca Novosti

ŠF “Young boys”: Najbolje u “Gradu Sunca”

Škola fudbala “Young boys” iz Sarajeva ponovo je na pripremama u “Gradu Sunca”, gdje će do 19. januara boraviti oko 60 dječaka od devet do 16 godina.

Ovo je druga godina da ŠF “Young boys” gostuje u našem sportsko-turističkom kompleksu, u kojem, kako ističu, imaju odlične uslove za rad, ali i sjajne domaćine.

-Mi smo odlučili da i ove godine naše dječake dovedemo u “Grad Sunca” na bazične pripreme jer ovo mjesto ispunjava sve zahtjeve za kvalitetan rad. Imamo odlične terene, a hrana i smještaj su za svaku pohvalu. Takođe, radujemo se saradnji sa ljubaznim domaćinima koji su uvijek tu da pomognu – rekao je Ermin Moro, direktor ŠF “Young boys”.

Prvi dan priprema vremenske prilike nisu išle na ruku dječacima iz Sarajeva. Međutim, plan priprema nije promijenjen zahvaljujući sportskoj dovorani u našem kompleksu.

-Još jedna od prednosti ovog kompleksa je to što imamo mogućnost kvalitetnog rada i po lošem vremenu. Raduje nas što će kiša uskoro prestati, a naredni trening ćemo odraditi na terenu sa vještačkom travom. Takođe, planiramo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s klubovima iz Trebinja, što će nam pomoći u dobroj pripremi za predstojeća takmičenja – dodao je Moro.

Oko 60 dječaka ŠF “Young boys” na zimskim pripremama u “Gradu Sunca” radi pod stručnim nadzorom četiri trenera.