Grad Sunca Novosti

Rukometni kamp “Mladen Bojinović” i ove godine u “Gradu Sunca”

Rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” i ove godine biće održan u “Gradu Sunca”, a jedan od najtrofejnijih i najuspješnijih srpskih rukometaša zajedno sa polaznicima kampa i timom rukometnih stručnjaka boraviće u našem sportsko-turističkom kompleksu od 27. juna do 4. jula 2024. godine.

Uzrast učesnika kampa je od 10 do 18 godina, a svi zainteresovani mogu se prijavati na zvaničnom sajtu kampa – https://kampmladenbojinovic.com/.

-Izrastao sam u boljeg čovjeka, sport me odveo na pravu stranu. Rukomet mi je dao sve, da obiđem cijelu Evropu, skoro cijeli svijet, da budem na krovu Evrope i da budem u svom sportu najbolji. Upravo to je ono što sada iz nekog drugog ugla želim da postignu neki novi klinci. U ostvarenju njihovih snova trudiću se da im budem najbolja podrška. Baš to je razlog zbog kojeg sam odlučio da rukomet ponovo doživim na jedan najiskreniji način – u društvu djece koja maštaju i priželjkuju najveće titule i sportske rezultate – rekao je Mladen Bojinović.

Ovaj svojevremeno sjajni igrač ističe da njegov kamp obuhvata I druženje u sjajnom ambijentu koji nudi “Grad Sunca”,

-Uvjeren sam da će Rukometni kamp Mladen Bojinović Dugi koji se 2024. godine održava u Gradu Sunca u Trebinju biti najbolje iskustvo u djetinjstvu naših mladih rukometnih drugara koji se odluče da budu naši dragi kamperi. Zajedno ćemo kroz zabavu, igru i kvalitetne stručne treninge doživjeti ovaj sport na poseban način. Boravak u prirodi, druženje sa drugarima različitog uzrasta iz različitih kultura i krajeva svijeta samo su neke od prednosti ovog kampa. Sa posebnom pažnjom pripremamo i planiramo svaki minut u programu Kampa kako bi svi učesnici bili ispraćeni nasmijani, srećni i puni nezaboravnih utisaka. Prioritet u radu sa polaznicima kampa je profesionalan pristup radu i ozbiljnost u svakom segmentu trenažnog procesa – dodao je Bojinović.