Grad Sunca Novosti

Rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” ispunio sve ciljeve

Četvrti rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” u Turističkom kompleksu “Grad Sunca Trebinje” uspješno je priveden kraju. Kamp je okupio mlade rukometaše iz Srbije i Bosne i Hercegovine, uzrasta od 10 do 18 godina, koji su tokom proteklih sedam dana imali priliku da uče i usavršavaju svoje vještine od trenerskog tima koji je predvodio proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović.

Bojinović je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima:

-Imali smo četrdesetak učesnika iz BiH i Srbije i ja sam prezadovoljan kako je sve proteklo. Očekujem da vrlo brzo ovaj kamp bude jedan od najboljih na ovim prostorima jer svake godine rastemo i podižemo ljestvicu na viši nivo. Uslovi za rad u “Gradu Sunca” su odlični, a mladi rukometaši, sem što se ističu u radu, primjerni su i svojim ponašanjem. Ono što me takođe raduje je da svake godine radimo sa igračima koji bi u budućnosti mogli dostići sam vrh u ovom sportu – istakao je Bojinović.

Proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović, poznat po svojoj bogatoj karijeri u kojoj je igrao za velike evropske klubove kao što su Barselona, Pari Sen Žermen, Monpelje i Ademar Leon, osvojio je 33 trofeja i postigao više od 2.000 golova. Sa selekcijom Jugoslavije osvojio je svjetsku bronzu 2001. godine, bio kapiten reprezentacije Srbije, a u Francuskoj je osvojio 11 šampionskih titula.

Rukometni kamp u “Gradu Sunca” poslednjeg dana posjetila je delegacije Grada Trebinja predvođena gradonačelnikom Mirkom Ćurićem.