Grad Sunca Novosti

Rekordan broj učesnika na 24. susretima radnika “Elektroprivrede RS”

U Turističkom kompleksu “Grad Sunca Trebinje” svečano su otvoreni 24. susreti radnika “Elektroprivrede Republike Srpske”, koji su ove godine okupili rekordnih 1.500 učesnika iz svih 11 zavisnih preduzeća.

Na susretima učestvuju radnici iz Matičnog preduzeća „Elektroprivrede“, „Elektro Bijeljine“, „Elektro Doboja“, „Elektro-Hercegovine“, „Elektrodistribucije Pale“, „Elektrokrajine“, „Rudnika i termoelektrana Gacko“, „Rudnika i termoelektrane Ugljevik“, „Hidroelektrana na Vrbasu“, „Hidroelektrana na Drini“ i „Hidroelektrana na Trebišnjici“.

Prisutnima su se prilikom svečanog otvaranja obratili predsjednica Odbora sindikata MH „Elektroprivrede“ Koraljka Kovačević Markov i generalni direktor MH „Elektroprivrede“ Luka Petrović. Oni su, zajedno sa gradonačelnikom Trebinja, Mirkom Ćurićem, uručili lopte prošlogodišnjim pobjednicima.

Susreti radnika Elektroprivrede Republike Srpske 2024. održavaju se po četvrti put u Gradu Sunca i traju do 23. juna. Najbolje kvalifikovani radnici iz zavisnih preduzeća takmičiće se u trinaest sportskih disciplina prema izmijenjenim pravilima i propozicijama.