Grad Sunca Novosti

Natalija Sulaver bez izgubljenog gema do trofeja

U  nastupu koji će se pamtiti, desetogodišnja Natalija Sulaver iz Trebinja osvojila je u Istočnom Sarajevu tradicionalni Božićni teniski turnir za juniore do 12 godina, koji je organizovao teniski klub “MiM Mepol”.

Natalija je pokazala izuzetnu dominaciju tokom turnira, na kojem nije izgubila nijedan gem u svih šest mečeva, uključujući grupnu fazu i eliminacione susrete. Ovim sjajnim uspjehom mlada Trebinjka još jednom je potvrdila da se radi o izuzetno talentovanoj teniserki, pogotovo što je do trofeja na impresivan način stigla sa svega deset godina.

Natalija je posebno zahvalna onima koji podržavaju njen veliki trud i rad, odnosno “Gradu Sunca” Trebinje i “Polino Areni” Herceg Novi, koji su joj omogućili da kvalitetno trenira i to bez ikakve novčane nadoknade.  

Turnir u Istočnom Sarajevu okupio je tenisere iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, a mlada Trebinjka pored osvojenih pehara, medalja i diploma nagrađena je i novčano.

Nakon ovog veličanstvenog trijumfa, Nataliju očekuju zimska državna prvenstva, kako u kategoriji do 12, tako i do 14 godina. Sem toga planirana su i učešće na međunarodnim teniskim turnirima do 12 godina širom Evrope.