Grad Sunca Novosti Promo ponude

Martovska ponuda u “Gradu Sunca” u duhu Dana žena

Bliži se 8. mart, a „Grad Sunca“ je spreman da ga proslavi s vama na najljepši mogući način! Ovog marta, pripremili smo posebne ponude kako bismo vam omogućili nezaboravan doživljaj, posebno namijenjene da razvesele ljepši pol.

Iskoristite naše posebno povoljne aranžmane u duhu Dana žena za mjesec mart. Za samo 209,00 KM, možete uživati u dva noćenja u hotelu “SL Panorama”, 199,00 KM u Apartmanskom naselju “Bijeli grad”, ili 189,00 KM za noćenje u “Kneževevom konaku”. Uključeno u cijenu su brojne dodatne pogodnosti poput poklona dobrodošlice, korišćenja zatvorenog bazena i Spa centra uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji, Dino parka, te fantastičnih 20% popusta na aparaturne tretmane lica i tijela. Takođe, ne zaboravite iskoristiti i naš besplatan parking i WiFi tokom vašeg boravka.

Ali to nije sve! Povodom međunarodnog praznika 8. marta, hotel “SL Panorama” organizuje svečanu proslavu uz nezaboravne zvuke “Ambasada benda”.

Uživajte i u spoju tradicionalnih i modernih jela 08.03. i 09.03. s početkom u 21:00h u restoranu “Knežev konak”, gdje će vas zabavljati “Butke & Dejo”.

Pridružite nam se i zajedno stvorimo predivne uspomene!

Osigurajte svoje mjesto pozivom na brojeve telefona 059/491-200 ili +387/65-209-664 za „Knežev konak“.