Novosti RDT Swisslion

JOŠ JEDNA TITULA ŽOK GACKO „RD SWISSLION“: Juniorke prvakinje Republike Srpske

Juniorke ŽOK Gacko „RD Swisslion“ bile su najuspješnije na završnom turniru za prvaka Republike Srpske, koji je održan u Gacku, a za najboljeg igrača završnice proglašena je Jovana Mastilović iz pobjedničke ekipe.

Mlade igračice iz Gacka ostvarile su pobjede od 3:0 protiv „Radnika“ i „Jahorine“, dok su u poslednjem meču turnira nakon velike borbe poražene od 2:3 od ekipe „Inova“. Ipak, to ih nije zaustavilo do pobjedničkog pehara i plasmana na završni turnir BiH, koji je na rasporedu krajem maja. Plasman na završnicu obezbjedio je i tim Ženskog odbojkaškog kluba „Jahorina“ kao drugoplasirani u Republici Srpskoj. Treće mjesto pripalo je OK „Inova“, dok je četvrti bio ŽOK „Radnik“. Na turniru koji će dati prvaka BiH igraće i OK „Centar ORT“ i OK Novi Grad.

Rezultati: ŽOK „Radnik“ – ŽOK Gacko „RD Swislion“ 0:3, OK „Inova“ – ŽOK „Jahorina“ 0:3, ŽOK Gacko „RD Swisslion“ – ŽOK „Jahorina“ 3:0. ŽOK „Radnik“ – OK „Inova“ 0:3, ŽOK „Jahorina“ – ŽOK „Radnik“ 3:0, OK „Inova“ i ŽOK Gacko „RD Swisslion“ 3:2.