Grad Sunca Novosti

“Građevinijada 2024” okupila preko 1.000 studenata u “Gradu Sunca”

U Gradu Sunca u Trebinju, održava se „Građevinijada 2024“, koja je okupila preko 1.000 studenata iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Ovogodišnja manifestacija, koja traje do 24. maja, obećava bogat program prepun sportskih takmičenja, akademskih izazova i nezaboravnih zabava.

Već po dolasku, atmosfera među učesnicima je bila izuzetno pozitivna. Studentima su se otvorila vrata različitih sportskih aktivnosti, ali i takmičenja u znanju. Pored takmičarskog duha, “Građevinijada” je poznata i po svojim zabavama, koje ove godine obećavaju da će biti bolja nego ikada.

Za muzičku zabavu zaduženi su popularni DJ-evi Đolix, Kalouh i Ila, koji obećavaju sjajnu  atmosferu. Pored DJ programa, studenti će imati priliku da uživaju u koncertima poznatih izvođača Amne i Antonije Ćerkez.

“Građevinijada” je, kao i svake godine, prilika za sklapanje novih prijateljstava, razmjenu iskustava i promociju sportskog i akademskog duha među mladima iz regiona.

Očekuje se da će ovogodišnja “Građevinijada” nadmašiti sva prethodna izdanja, kako po broju učesnika tako i po kvalitetu organizacije i sadržaja.