Grad Sunca Novosti

“Grad Sunca” obasjan dječjim osmjesima

U Turističkom kompleksu „Grad Sunca“ Trebinje, ove godine se ponovo održala manifestacija „Rastimo uz ples“ koja je okupila više stotina mališana iz predškolskih ustanova širom istočne Hercegovine. Pod sloganom „Malim koracima u veliki svijet“, ovaj tradicionalni događaj privuko je djecu i vaspitače iz Trebinja, Bileće, Nevesinja, Gacka, Berkovića i Ljubinja.

Cilj ovog skupa je da istakne značaj predškolskog vaspitanja i da podigne svijest o važnosti pohađanja vrtića. Kroz igru, ples i sportska takmičenja prilagođena uzrastu, djeca su imala priliku da pokažu svoje znanje i vještine, dok su ujedno uživala u druženju i aktivnostima na otvorenom.

Manifestacija „Rastimo uz ples“ u “Gradu Sunca” postala je prepoznatljivo događanje koje svake godine donosi radost i osmijehe na lica najmlađih. Mališani su uz podršku svojih vaspitača prikazali zavidan nivo kreativnosti i sportskog duha, a atraktivni turistički kompleks “Grad Sunca” Trebinje dodatno je zasijao zahvaljujući njihovom prisustvu.

Organizatori manifestacije izrazili su zadovoljstvo odzivom i entuzijazmom mališana, te su najavili nastavak ovog projekta i narednih godina, uz nadu da će svaki put okupiti još veći broj učesnika. Manifestacija „Rastimo uz ples“ još jednom je dokazala koliko su ovakvi događaji veoma značajni i koliko radosti donose najmlađim članovima društva.