Novosti

“Ekonomijada i Menadžerijada 2024”: Studenti stigli u “Grad Sunca”

“Grad Sunca”, poznat po svojoj ljepoti i turističkim atrakcijama, postao je epicentar mladalačke energije. Nakon “Primatijade” naš sportsko-turistički kompleks domaćin je novog studentskog događaja – “Ekonomijade i Menadžerijade 2024”.

Blizu 1.000 studenata iz preko 20 fakulteta doputovalo je u “Grad Sunca” kako bi se tu takmičili i zabavljali, ali prije svega družili sve do 12. maja. Organizatori su pripremili bogat i raznovrstan program za sve učesnike, a pored sportskih takmičenja, studenti će imati priliku da uživaju u brojnim dnevnim i noćnim zabavama.

Ono što posebno izdvaja ovu manifestaciju su koncerti popularnih muzičkih zvijezda iz regiona. Svoj vrhunac dostići će već u četvrtak, 9. maja, kada će u sportskoj dvorani „SL Olimp“ nastupiti Breskvica. Očekuje se da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a ulaznice su već skoro u potpunosti planule. Cijena ulaznice za ovaj muzički spektakl iznosi 30 KM. Dan nakon toga, 10. maja, atmosfera će biti podignuta do usijanja jer će na bini biti Milena Ćeranić, još jedna zvijezda koja obećava nezaboravnu noć. Cijena ulaznice za ovu žurku iznosi 20 KM.

“Ekonomijade i Menadžerijade 2024” sasvim sigurno ostaće u pamćenju svih učesnika, kao i “Grad Sunca” kao mjesto koje je ove godine bilo domaćin najvećih studentskih druženja u regionu.