Grad Sunca Novosti

Crvena zvezda ubjedljiva protiv Leotara

Ženski fudbalski klub Crvena zvezda na stadionu sa vještačkom travom u “Gradu Sunca” savladao je ŽFK Leotar sa ubjedljivih 11:0.

Međutim, ovaj poraz ekipu iz Trebinja ne treba da “boli”, s obzirom da su na teren izašle sa svega jednim odrađenim treningom nakon zimske pauze i to ekipi koja je trenutno vodeća u Super ligi Srbije, a koja se nalazi u finišu priprema. Naravno, kvalitet “crveno-belih” nije upitan i došao je do izražaja posebno u prvom poluvremenu kada je na terenu bio najjači tim, koji je za 45 minuta postigao sedam golova.

Da je ova utakmica lijepo iskustvo za ekipu iz Trebinja potvrdila je i Jelena Milović, trener igračica Leotara, koja je istakla da je u ovom trenutku za njenu ekipu ŽFK Crvena zvezda izuzetno jak protivnik

-Nismo ni očekivali da će Crvena zvezda da nastupi sa prvim timom jer nije bio takav dogovor. Međutim, Zvezdin protivnik sa kojim su trebali odmjeriti snage u srijedu otkazao je dolazak u Trebinje pa smo pristali da odigramo sa njihovom najjačom ekipom. Jasno je da su one za nas preveliki zalogaj, ali se nismo uplašile. One rade već tri sedmice, a mi smo se tek juče okupile. To je sam pokazatelj da nisu pripreme bez veze – rekla je Jelena Milović.

Trebinjski Leotar trenutno se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske i nalazi se na prvom mjestu bez pretrpljenog poraza. Radi se o veomo mladoj ekipi koja je bez obzira na poraz u ovom susretu pokazala da u svojim redovima ima nekoliko izuzetno talentovanih djevojaka.