Foto vijesti Grad Sunca Novosti

„Aqua park – Sunčana vrela“ otvorio vrata: Zabava za sve generacije

Prvog dana rada, Aqua parka „Sunčana vrela“ u okviru turističkog kompleksa „Grad Sunca Trebinje“ privukao je veliki broj posjetilaca koji su uživali u svim sadržajima koje nudi ova vodena atrakcija.

Atmosfera je bila izuzetno prijatna, a dobro raspoloženje vladalo je među svim generacijama. Ono što izdvaja ovaj objekat jeste bogata ponuda prilagođena za sve uzraste, čime je postignut savršen balans između zabave, odmora i osvježenja. Posjetioci su mogli da se opuste na brojnim bazenima, uživaju u adrenalinskim toboganima, ili pronađu osvježenje u hladu pored bazena.

Prvi dan rada „Sunčanih vrela“ obilježila je i promocija „Snowlion“ sladoleda, koji su naišli na oduševljenje, posebno među najmlađima. Ovaj brend sladoleda osvojio je srca gostiju, koji su ga pohvalili zbog osvježavajućeg ukusa i kvalitetne ponude.

Turistički kompleks „Grad Sunca Trebinje“ se još jednom potvrdio kao vodeća turistička destinacija u regionu, nudeći bogat sadržaj i nezaboravno iskustvo za sve posjetioce, a Aqua park „Sunčana vrela“ samo je jedan od brojnih atraktivnih sadržaja koji privlače turiste iz svih krajeva. Uz ovakvu posjetu prvog dana, „Sunčana vrela“ obećavaju da će biti jedno od omiljenih mjesta za ljetnju zabavu i rekreaciju.