Grad Sunca Novosti Video

4. “TURNIR PRIJATELJSTVA”: „Leostars“ okuplja rekordan broj fudbalera u „Gradu Sunca“ (video)

Škola fudbala „Leostars“ od 15. do 17. marta u „Gradu Sunca“ biće domaćin 4. „Turnira prijateljstva“, koji će okupiti preko 90 ekipa iz regiona. Svoje fudbalsko znanje pokazaće dječaci od 2011. do 2015. godišta, koji će biti podijeljeni u pet kategorija.

 -Zahvaljujući prethodnim manifestacijama koje smo održali u „Gradu Sunca“ postali smo neizbježni u kalendarima velikog broja fudbalskih klubova iz regiona, tako da ćemo se ovaj put približiti broju 100 kada je u pitanju učešće ekipa. Dolaze nam gosti iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH i Republike Srpske, a nadamo se da će i ovaj put sve proteći u najboljem redu – rekao je Igor Joksimović, predsjednik ŠF „Leostars“.

Posljednje pripreme za održavanje ove sportske manifestacije su u toku. Kako ističe Joksimović zahvaljujući saradnji sa „Gradom Sunca“ Trebinje ima prestižan fudbalski turnir u regionu.

-Kada smo krenuli sa turnirom 2020. godine najavili smo da nam je cilj da on raste svake godine i zaista u tome uspjevamo. Imamo sjajne uslove u „Gradu Sunca“. Zahvaljujući toj saradnji „Turnir prijateljstva“ postao je i sportska i turistička priča. Kvalitet turnira prepoznatljiv je u regionu, a ono što posebno naglašavamo je da na ovaj način stičemo veliki broj prijatelja zbog čega se i zovemo „Turnir prijateljstva“ – dodao je Joksimović.

„Turnir Prijateljstva“ ne samo što će pružiti priliku mladim talentima da pokažu svoje fudbalsko znanja već će i dodatno učvrstiti poziciju „Grada Sunca“ kao domaćina važnih sportskih događaja u regionu.